Sunday 12 July 2009

Men
Dimineata dezactiva alarma, isi facu cafeaua intr-o cratita ciobita, isi fierse un ou,niciodata nu-i placu ouale.Acum hardly mai putea manca ceva, dar un ou moale era cremos, era o imagine de tara, senina. Cand intra in dus, facu exercitiul ei preferat tinand mainile caus, isi deschidea si inchidea palmele si apa curge suvoi. O linisteau formele care se deschid si se inchid.
Relua in minte sub aburi...Nu,nu iti amintesti nimic,nu trebuie, redeseneaza-ti viziunile.
Isi aminti cat de teama ii era lui P sa atinga un sex de femeie. El,la 30 ani inca nu intelegea de ce un barbat poate fi atras de sexul unei femei.Si zambi atunci, gandindu-se ca ar putea fi gay, dar ii era frica sa isi recunoasca. Stateau amandoi in pat si discutau despre sex. ''Defineste-l''....E un hau, nu stiu..un hau....’’ ''Am sa iti arat'', ii spuse ea in gand, nu tare, sa nu il alunge. apoi el ii trase patura protector pana la barbie si adormira.
Nu era geloasa pe noptile de futut salbatic intr-un singur way cu aceea, stia ca altfel nu putea sa i-o traga unei femei.Stia si ca avea sa o mai satisfaca pe Ea, o femeie cu functie top management, doar vreo cateva luni si in curand vor experimenta o letargie blegoasa, un parteneriat bun de iesit cateodata cu colegii si de intelegere reciproca in ceea ce priveste orarul incarcat al amandurora.Era geloasa pe bratul lui cald sub capul alteia. Atat.
Avea multa treaba si era vraiste peste tot, dar nu se abtinu sa nu mai citeasca cateva pasaje dintr-o carte, asa, cu prosopul pe corp, pasajul acela dintre straina, si el, unemployed,si dintr-o data simti niste furnicaturi pe sub coapse si brusc o izbi imaginea pielii subcutanate a unui amant minunat, cat sa se mai involbureze o data in interior pe sub suflet si sa bea cafeaua in profunda stare de liniste.’’Nu suport barbatii, ‚’isi zise. ‚’Nu sunt buni decat la asta’’
Si mai ajunsese la o concluzie,barbatii sunt gelosi pe aventurile erotice imaginare ale unei femei, da, si ce daca ale femeii lor, pentru ca sunt nesiguri pe propria lor sexualitate.
''Of course you're there. Aren't you?''
O sunase Henry. Henry era un barbat cu barba fanoasa, acoperindu-i neglijent aproape toata fata si ochii mici, tacuti. Cam atat isi amintea din imaginea lui.Il intalnise la Manchester Library cu cateva zile in urma.
''I have to work.’’, she answered shortly.
''Don't stray from the path you have intended to follow. Small or great, you're going to be a star.You are on a path of enlightenment. Follow the light. Even when it's not there.''
Henry was born in Belfast from Russian immigrants, and he spoke with an Irish accent. He graduated from Cambridge with a degree in Old Literature and then he moved to Romania. There he met that strange guy.
''He told me about you, he said to her her in rough whispers. I am his counselor. Maybe I can help you if you need any help. Just ask.''
''Tell me about him. She was interested about Him as she thought could be like him.
'' I can tell you why he's different’’.
''He's a liar that believes his own lies.That makes him strangely attractive and utterly useless to this world. He works as a goon and he pretends to be studying engineering. He's just a dumb fuck if you ask me.’’
''And now he believes in his image as an managing editor of this world, she laughed sharply....
He's the best. He likes to put the blame on someone else.’’
''I'm off to assist someone in hanging himself.Cheers''
...Beep...beep
She knew that man fell in loved deeply by a hooker of a suburb highschool.He suffered a lot when she talked about her fun, a sexual game under the shower with a bascketball highschool team boy.
Se intoarse la lucru, iar spre seara, cand iesi cu familia la social club o intalni pe Mae,insotindu-l pe Alan, the judge, cel cu the stinking leg.Mae nu o privi deloc.
petite
Tags: Add Tags
Saturday 9 May 2009 - 02:05PM (PDT) Edit

No comments:

Post a Comment