Sunday 12 July 2009

nisip

Isi purta sanii ca si cand era cea mai frumoasa, el ii cumpara multe perechi de cercei. Era pentru prima data la VAMA,pentru prima data cu Iubitul in vacanta, soarele i se agatase in par, era mandra,…caci el era mandru, tiganii cantau la Shoni, ea incepuse sa isi miste soldurile, se simtea adolescenta. Toti o priveau, fireste ca dansa cu cel mai mult patos, fireste ca dansa ca si cand ar fi facut dragoste, apoi venise vartejul si il luase pentru un ceas. Se razbuna si se ascunse in multime. Un student o lua la dans si o saruta puternic, adanc pe gura, apoi si pe Dru. Credea ca il iubeste pe cel de la birou,nu stia niciodata prea bine de ce, nu o iubise niciodata. De asta isi prostitua sufletul printre pescarusi.
Isi aminti cum MAT ii cumparase si vin ros si si primise de la primar un apartament la fantani, cu salteaua cumparata din banii lui Vantu, si casetofonul de la fosta. Elalegea muzica de dansat pe jaratec, ea dansa, el o privea cu barbia in palme. Stii,puiule cum o sa fii la 30?’’
Doar ca trebuie sa te mai ingrasi. Fesele tale imi incap intr-o palma..Fesele tale trebuie sa fie roditoare parguite, soldurile mai puternice, si tu la fel...’’ Si ea izbucnea in ras. ‚’Da esti oachesa si a dracului, te simt. O femeie trebuie sa fie a dracului.’’
Imi place vaginul tau e stramt, e minunat, si gura ta rosie, si cum dansezi ca o nebuna. Nu am intalnit femeie sa danseze mai bine ca tine, esti tiganca. Trebuie sa mai suferi ca sa mai cresti.
Cand o parasise ii spuse, ''Stiai ca si eu sunt al dracului.''
Apoi se intoarse la barbatul cald, in camaruta cu copaci linistiti, el o astepta, ii spuse, ‚’Te asteptam,il invalui cu totul,il iubi in nestire, il infuleca, il mesteca il stranse de solduri si grumaz, parca batea un vanticel.
El era fericit.
Auzi,Mihai, cum te poate rani o fata cel mai tare?Futandu-se cu altu in patul meu de la camin. Asta e maxim....E frumos sa ai 20. Ai timp sa suferi.
Tags: tiganca Edit Tags
Saturday 9 May 2009 - 01:

No comments:

Post a Comment