Sunday 12 July 2009

returning to a dead world
http://www.youtube.com/watch?v=5zSztXwgr7Y
Don't play around with the souls, especially with those ones with no roots....
Locuia la marginea unui oras mort. Uneori i se parea ca mirosea a munte, alteori a sobolani morti de pe langa puburile infecte.Odata treceau si trenuri pe bridge-ul de langa supermarchetul Asda, acum era tacere. Nici o zbatere de de avion, nici de pasare pasare. Acum stia cu siguranta ca bufnitele nu sunt ceea ce par a fi. Vedea din ce in ce mai putin. Trupul ii era din ce in ce mai putin, spiritul fara Dumnezeu.Cand il intalnise pe Henry avuse o vana de energie, isi umpluse bratul de scriitori japonezi si englezi, si cauta un om. Henry era la bufetul Manchester Library, cu parul neingrijit, acoperindu-i toata fata, cu raglanul lung, de irlandez incetosat. Isi bea cafeaua si se uita la oameni. Arunca priviri rautacioase, ironice, peste studentii studiosi, majoritatea asiatici.
Do u know any arab courses?intrebase ea, crezandu-l familiar locului?
Timpul se rupse. De cand sosise, se baza mult pe biscuiti inmuiati in brandy.
Hey, Shaw, u haven’t been to the office for one month.
Oh, Lora,I know u would call me eventually. But why.?
Shaw...
U are drunk.
Yes, Shaw, like u, I called u to ask u about God. Do u believe in God?
Do u Know something about Mae?
Shaw, I’ve just arrived. Shaw, nobody here believes in God, neither Irene, nor Bill nor Less. Shaw, I left here with God in my soul, but now I know Shaw, there’s no God.
U are sick.
I met Henry.I was weak and I talked too much with him. English cant talk about anything than money or Manchester football team. He is Irish. There is a big difference.
Lora, what about Mae?
Shaw, I wanted to talk to you about Mae. I dont know where she lives.Shaw, I feel tired. I havent slept and eaten for two days. But there’sno worries. There’s nothing about my physical or mental deseases. I can wear them. But yesterday Shaw, yesterday in the morning I felt myself dying.
Avea o greutate pe suflet, rememora totul,in fiecare clipa, auzea totul din nou, auzea totul din nou, dadea cu cuvintele de pereti, plangea,isi zdrelea genunchii cu unghiile,simtea toate cuvintele lui apasand-o pe stomac, dar mai ales pe suflet. Si sufletul nu mai putea respira.Cuvintele lui ii strangeau sufletul de gat ca si cand a-i stoarce o carpa veche, care nu-ti mai e buna si trebuie sa o arunci in sfarsit. Era o lume noua, trebuia sa inghita o lume noua..Lumea noua era moarta si lipicioasa de atata mizerie.’’Nu EXISTA Dumnezeu, isi spunea chiar si prin somn, Nu Exista Dumnezeu.’’’In dimineata aceea se trezi si parca nu se trezi,vroi sa se dea jos din pat, deschise ochii si vazu plapuma cum se comprima in ea, incerca sa se ridice, si o aratare fara chip, fara trup, un suflet greu, urat,intunecat, o apasa, si ea incerca sa isi miste mainile, picioarele, ele amortisera, o impunsatura in moalele capului, incerca sa isi deschida ochii nu mai putu, parca cineva o lua si o prinse ca intr-un cleste si, simti ca se sufoca disperata incerca sa strige, parca se batea cu cineva impotriva caruia oricum nu avea nici o putere. Se franse sub stransoarea de cosmar.
Apoi peste zi inima ii devenise slaba, cand respira, parca respira prin ceata orasului, trenurile nu mai treceau, ar fi plans, ar fi cerut ajutor, dar nu mai avea sens. Toate o apasau continuu, animale cu copite, nu cai salbatici. Si pentru Shaw,caii salbatici alunecau pe cer, cerul nu il mai vedea decat intr-o sticla de brandy sau vodca.
''Lora, and Shaw laughed, I think u have slept with Henry and u didnt know.’’
Shaw, ei vor sa imi ia copilul din burta dinainte de a se fi nascut vreodata, se trezi vorbind in limba ei cu cineva, dar nu era Shaw.
But Lora, you would have never been born anyway. What about Graham?
He bought for me again a lot of ...today. A polish Lubelska and three bottles of wine..I will a survive a few hours... u know, he doesnt like me crying..
That's nice, I love Graham.But Lora, I need to see Mae.Just for a fish and chips.
http://www.youtube.com/watch?v=zCV_kTjuguQ
petite
You dont understand, first he behaved like a nice father, the most wonderful in the world, the first one,and then...he wanted to get rid of her as u do with nighthmares
I don't like violence, but I ve been teaching to be violent. Te-am imblnazit,eu sunt neimblanzita.Imblanzeste-ma si rasare-ma,inainte de ceasul 12. E aproapa tarziu, stiu.
Her father, one morning, when her mother was away,came into her room and started to touch her where she just started to feel as a woman. She came into the bathroom, locking herself, and she was trembling waiting for the real morning.
Do u dare to reveal all your frightenings and to show yourself naked, beautiful and seductive, with all the dark secrets of your own?
I have no choice and not too much time.
Doralee
Tags: shawandmae

No comments:

Post a Comment