Sunday 12 July 2009

Women...Mae
Ploaia cadea puternic, sacadat, dar armonios si Mae parca simtea picurii grosi, mladiosi ,asternandu-se ca o lana pe talpile goale. Se stranse ghemotoc sub patura in vreme ce englezul isi lipise buzele de omoplatii ei si ii respira adanc, ca si cand toata fiinta ei se netezea acolo.Ea ii simtea trupul greu pe oase, dar ii placea senzatia ca cineva o adulmeca asa.La urma urmei,nu avea forme, era numai oase, da avea gust. Stia asta si de la alti iubiti, intamplator alesi. Englezul ii luase in mana si un san, sanul ei mic si moale ca un pui de porumbel, ea isi prinse respiratia in san, se rusina pe intuneric, gandindu-se ca nu era totusi mai plina,iar el isi retrase buzele la cativa milimetri de omoplati. Din cand in cand, cand isi amintea, isi mai lingea vanatul cu un lipait plescaitor, ca apoi iarasi sa se retraga indeaproape.In cateva clipe strainul adormise si ea putu respira usurata, ascultand ploaia mai inceata si mai inteleapta. Apoi ii dadu mana la o parte aceluia si iesi usor din asternut. In camera de alaturi Li dormea cu iepurasul in brate,cu fata senina spre tavanul nezugravit de mult timp. Asa era Li, senina tot timpul,mofturoasa doar cand era vorba de scoala. In ultima vreme exagerase in fata head-teacherei cu povestea ca nu se simte bine, ca sa scape si sa ajunga mai repede acasa,la tv.Ii era draga si nu o certa prea des. Avea de altfel si ea, ca mama, nebuloasele ei. Luni de zile cheltuise banii de intretinere in chinese casino si apoi trebui sa se culce cu unul sau cu altul ca sa aiba Li macar de un pranz la scoala. Pana cand il intalni pe acesta, mai mare cu mult decat ea, dar foarte cumsecade, asa le spunea tuturor, ca era cumsecade. Ii lasa lui Li intotdeauna 10 lire sau uneori chiar 20.Cum ar fi putut supravietui altfel cu cei 400 de lire de la council?
Altfel se culcase odata si cu prietenul surorii ei,un negru frumusel si mult mai tanar decat ele amandoua. Negrul o placea,dar sora ei avea job. Sora ei era grasa si cu un ochi un pic cazut, asa se nascuse, cu defectul asta, dar ce, ea nu avea defecte?
Dupa ce o inveli pe Li se intoarse in pat, langa strain. Strainul ii apuca din nou sanul foarte mic in pumn si ea simti din nou ploaia in geam, mai artagoasa. Isi aminti de poloneza aia rotunda, ce n-ar fi dat sa fie si ea la fel sau mai inalta.
Mae avea parul negru si simplu purtat pe spate,lins,o palma mai jos de umeri.Locuia in Cheetam, intr-o casa plina ochi de rudele ei Thai.
petite
Tags: asianwomen Edit Tags
Saturday 9 May 2009 - 01:05PM (PDT)

No comments:

Post a Comment